Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1913-1941, Rákóczi út, 8. kerület

További információk a képhez

1913-1941. A Rákóczi úton a Beszkárt nyitott villamosai és a személyautók is az út balaodalán nyomulnak a régi Erzsébet híd felé.
Az első Nemzeti színházat már lebontották és ez az épület került a helyére. Aztán sokáig parkoló volt, manapság pedig a tetőtől talpig üveg irodaház, az East-West Business Center.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Rákóczi út, Kerepesi út
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."