Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1977, Mező Imre (Fiumei) út a Koltói Anna (Magdolna) utcánál, 8. kerület

További információk a képhez

1977, Mező Imre (Fiumei) út a Koltói Anna (Magdolna) utcánál. A villamos megálló még közvetlenül a kereszteződésnél volt. Megvolt még a korabeli villamosváró pavilon is. De még a büfé pavilon is, ami később sajnos -emlékeim szerint- felrobbant és ezután meg is szűnt, lebontották...Kicsit korábban még a kresz tábla is más volt. Vajh emlékszik-e még valaki, hogy melyik? És hányan szeretnének a képen látható személyek közül visszaröppenni ugyanide, ugyanekkorra-velem együtt-...?
Ismét köszönet egy külhoni fényképésznek! A kép Balt Korthals Altes felvétele.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Fiumei út, 1957-től Mező Imre út, 1923-tól Fiumei út, 1874-től Köztemető út, 1840-es évek végétől Friedhof Strasse (Temető út), 1817-tőlLinien Graben (Árok vonal)
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©