Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974, Nagyvárad tér a Mező Imre (Orczy út) felé nézve, 8. kerület

További információk a képhez

1974, Nagyvárad tér az akkor még meglévő autóbusz végállomás felől fényképezve. A Széchenyi gimiben járt, és végzett diákként -sokadmagammal- sok testnevelési órán (ami itt az Asztalos János Ifjúsági Parkban (Orczy-park) tartatott tavasztól őszig) nézegettük, hogy miként magasodik ez az épület...Végül, mi diákok hamarabb érettségiztünk, mint ahogy az épület elkészült volna.
A háttérben az épülő NET (Nagyvárad téri Elméleti Tömb) még épülőben.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1940-től Nagyvárad tér, A 19. században Mihálkovics tér
  • Forrás: Fortepan.hu (227203), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Középületépítő Vállalat
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©