Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, Baross tér, 8. kerület

További információk a képhez

1972, Baross tér. A Keleti pályaudvar és előtte a nemrégiben megépített gödör. A háttérben a  pályaudvar főbejárata előtt még dúl a villamos-forgalom. De itt vannak már az UFO-k is. Figyelemre méltó az ötözködés, a táskák, szatyrok, böröndök is.
A homlokzati négy szobor sehol! De James Watt és George Stephenson a helyükön.
Egy biztos: háromnegyed hat múlt négy perccel.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Baross tér, Kerepesi úti vám
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©