Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Üllői út 12., 8. kerület

További információk a képhez

1970, Üllői út 12., a Munkaruházati Kereskedelmi Vállalat kisáruháza. A Munkaruházati Kereskedelmi Vállalat kisáruháza egy magasabb szemszögből Ennek a helyén van ma (2023.09.21.) a BKV Forgalomirányító Központ.1958-ban így nézett ki. Később egy házzal kijjebb költözött és MUNKARUHÁZATI ÁRUHÁZ lett. 2019  táján történt a tulajdonos váltás, azóta ALDI lett. 2023-ban pedig íígy néz ki.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Üllői út, 1800-tól Üllőer Strasse (Üllői út), Az 1700-as évektől Köröscher Landstrasse (Kőrösi országút)
  • Forrás: Fortepan.hu (214411), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©