Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek vége, Nagyvárad tér, 8. kerület

További információk a képhez

1960-as évek vége, Nagyvárad tér. 
Számomra talán ez a legjobb kép a Nagyvárad térről. Minden látható rajta, ami az 1960-as évek végén jellemző volt a Nagyvárad térre! Az autóbusz végállomás, a villamos végállomás, előtte pedig a villamos megálló. Mert, hogy így volt. A háttérben a Nagyvárad téri református templom. Előtte még a régi kórház épület. 
De a Sote toronyépülete is csak terv még...talán.
Mi több: itt Körforgalom!
A járművek megfejtését hagyományosan a Tisztelt látogatókra bízom.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1940-től Nagyvárad tér, A 19. században Mihálkovics tér
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©