Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, piac a Kerepesi út - Hungária körút kereszteződésnél. Balra a HÉV megállója

További információk a képhez

1969, piac a Kerepesi út - Hungária körút kereszteződésnél, a józsefvárosi oldalon. Ez a kis piac működött itt ekkoriban. Emlékeim szerint később egy kis süllyesztett, salakos kézilabda, vagy focipálya volt a helyén. Egészen addig, amig ennek a helyére megépült az itt látható Aréna Corner Irodaház. Átellenben, balra a Hungária úti HÉV megálló.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, Az 1820-as évektől Kerepescher Strasse, (Kerepesi országút), Külső Kerepesi út, A XVIII. században Weg nach Hatvan
  • Forrás: Fortepan.hu (128443), BAUER SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©