Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Baross tér, 8. kerület

További információk a képhez

1968, Baross tér a Mező Imre (Fiumei) út felé nézve. A 7c járatszámú Ikarus 60-as a Rákóczi út felől kanyarodik a Rottenbiller utca felé...A 73-as járatszámú ZIU-5-ös trolibusz pedig a Rottenbiller utca felől -lévén ekkor körforgalom- valószínűleg a Bethlen Gábor utcai végállomása felé..
A háttérben a 36-os villamos az itteni végállomásán.
No, de mi lehet az a ...MEZÍTLÁBAS... felirat a Fiumei út 3-5. számú hát tetején?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: Fortepan.hu (65634), ADOMÁNYOZÓ:MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©