Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Kerepesi út, 8. kerület

További információk a képhez

1966, Kerepesi út, Keleti pályaudvar, érkezési oldal, taxidroszt.
Jelen esetben is igazolódik a tétel, miszerint a történelem ismétli önmagát. A taxiállomás, ami jelen képen-bár nem látszik-, de a Droszt Tivadar-féle taxiállomás, avagy a Droszt Tivadar-féle taxidroszt volt. Az állomáson a versenyzők: FSO Warszawa és a  Moszkvics 407-es ekkor természetesen tetőcsomagtartóval..
Jobbra a MÁV épületei.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, Az 1820-as évektől Külső Kerepesi út, Korábban Kerepesi országút, Kerepescher Strasse
  • Forrás: Fortepan.hu (127043), orig: BAUER SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©