Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1954, Harminckettesek tere, 8. kerület

További információk a képhez

1954, Harminckettesek tere a József körútnál. A 74-es, Ikarus 60-as trolibusz mögött, fölött a 32-es Honvéd Gyalogezred Emlékműve látszik. Erről sokkal többet innen. A sarkon egy rendőrbódé, azaz megemelt pulpitusú közlekedési fülke (irányító központ). A Nagykörút még kockaköves...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1933-tól Harminckettesek tere
  • Forrás: Fortepan.hu (197046), ADOMÁNYOZÓ Keveházi János
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©