Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1934, József körút, 8. kerület

További információk a képhez

1934, József körút, a Spolarich kávéház éjjel. Grill, Jazz
Ihaj-csuhaj, valamint hovatovább ripityom!
Spolarich György nyitotta meg 1910-ben a Kis Salétrom utca sarkán. Ezen a képen úgy tűnik, hogy a kandeláber melletti gázlámpa már csak a fém szemétgyűjtőt tartja...
A Droszt Tivadar-féle taxiállomás természetesen már itt is jelen van. A sínek még az út szélén futnak. A közlekedés persze balra előre. Az útburkolat kockakő.
Telt-múlt az idő, és egyszercsak posta lett belőle...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1875-től József körút
  • Forrás: Fortepan.hu (20967), orig: FARKAS JENŐ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."