Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Újpest, Árpád út, 4. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Újpest, Árpád út. A háttérben már a panelházak. De itt van még a 10-es villamos és mellette a rövid platós "oktatós" Zil.
A közvilágítást az új (neon) lámpafej szórja, de még a "mászókás" oszlopon. Ebből lett később az ostorlámpás változat.
Felfedezhető még az oldalkocsis motorkerékpár és egy a Wartburg-353-as.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1890-es évektől Árpád út, 1870-es évektől Fő utca, 1864-től Palotai országút
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Szabo Tibor
Szabo Tibor
Ez a Rózsa u. Árpád út sarok. A bal szélen az egy emeletes épületben gyógyszertár volt. A panel házak Bp. első panel házai, az ún. kísérleti lakótelep. A rózsa utcai 10 emeletes volt az első, 1968-ban épült.
2013. szeptember 13. 22:34