Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974-1976, Bácska utca X Eötvös utca, 15. kerület

További információk a képhez

1970-es évek. Rákospalota. Bácska utca és az Eötvös utca kereszteződés. Az 1974. november 7-én átadott felüljárón még jár a villamos. Egy délceg nyitott peronú 10-es. Ezidőtájt a belső sáv egyidejűleg volt az autósoké és a villamosoké. A háttérben "A" víztorony éppen felújíttás alatt áll.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1974-1976. Rákospalota, Bácska utca X Eötvös utca
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Balló Tibor
Balló Tibor
Átadásakor nem érte el a felső vezetéket a 55 ösvillamos
2013. július 13. 10:09
Mihálffy László
Ugyancsak 1974-76, a nyitottperonos ikerkocsival.
2013. november 08. 21:28