Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980-as évek, Újpest, István (Szent István) tér

További információk a képhez

1980-as évek, Újpest, István (Szent István) tér.
A valamikori Táncsics Mihály utca, azaz, a mai Károlyi István folytatása. A piac melletti üzletek, a "cigány sor", a jobb oldalon meg az újpesti zeneiskola látható.
Itt van (volt) a 8-as villamos végállomása. Ebből az irányból haladva a következő sarok jobbra a templom utca.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Szent István tér, 1953-tól István tér, 1928-tól Szent István tér, 1908-előtt István tér, 1882 előtt Templom tér, Szegény István...Olykor szent, olykor nem...
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, Király Károly, Fotó: Ab van Donselaar
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©