Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980-as évek Bajcsy-Zsilinszky (István) út, 4. kerület

További információk a képhez

1980-as évek Újpest, Bajcsy-Zsilinszky (István) út. Már van Tatra villamos, Skoda 100-as. De van itt billenős Zil és keramit kocka nem szokványos változatban. A jobb oldalon lévő házsor áldozatul esett a városrendezésnek és az út  kiszélesítésének.
A háttérben az újpesti városháza.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től István út, 1945-től Bajcsy-Zsilinszky út, 1860-as évektől István út, Az út Károlyi Istvánról kapta a nevét
  • Forrás: hamster.blog.hu, fotó: Ab van Donselaar
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©