Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1986 táján, Újpest, Árpád út a Bán Tibor (Kassai) utca felől nézve, 4. kerület

További információk a képhez

1986 táján, Újpest Árpád út a Bán Tibor (Kassai) utca felől nézve a Bajcsy-Zsilinszky (István) út kereszteződése az Újpesti Áruház felé nézve. Az Újpesti Áruház "leánykori" neve Állami áruház volt. 1952-ben épült Rákos Pál tervei alapján. Elmúlt kb.: 60 év, de az épület szinte semmit sem változott. Legfeljebb a felirat. Az Állami Áruház híres még a róla készült filmről is. Ha megpróbáljuk függetleníteni a politikától, akkor ez egy jópofa film volt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1890-es évektől Árpád út, Az 1870-es évektől Fő utca, 1864-től Palotai országút
  • Forrás: Fortepan.hu (254641), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Otruba Ferenc és Zoltán
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©