Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1902, Újpest város, Vasút (Görgey Artúr) utca, 1950 től 4. kerület

További információk a képhez

1902, Újpest, Vasút (Görgey Artúr) utca. Ki hinné, hogy ezek a villamos vágányok már ennyi idősek? Sőt! Újpest városának -ekkor még ez volt- 1896-tól kettő villamos társasága is volt. Az egyik a BVKV (Budapesti Villamos Közúti Társaság), a másik a BURV (Budapest Újpest Rákospalotai Villamos Közúti Vasút Rt.).
A kép közepén látható épület 115 év után is jól bírja...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Görgey Artúr utca, 1945-től Dózsa György út, 1926-tól Horthhy Miklós utca, 1880-tól Vasút utca
  • Forrás: Budapest tömegközlekedése régen Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©