Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1987, Pusztaszeri út, 2. kerület

További információk a képhez

1987, Pusztaszeri út, a Szemlő-hegyi-barlang bejárata. Aki még nem látta, annak mindenképpen ajánlom a barlangot meglátogatni! 
A Skodával valami történhetett. Kilyukadt a dűzni, esetleg kiemelődött a kuplung? Ki tudja. De remélem még sokan emlékeznek a (nem pontosan) megidézett szövegre...!
(Kár a benzinért).

Jelenlegi és régebbi nevei:

1903-tól Pusztaszeri út, Előzőleg egy lejjebb lévő szakasza Karmelita utca
  • Forrás: Fortepan.hu (99499), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."