Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Szilágyi Erzsébet fasor, 2. kerület

További információk a képhez

1971, Szilágyi Erzsébet fasor, a Budapest körszálló. Eredetileg Florida lett volna a neve, lévén az egykori Florida-cukrászda helyére épült 1965 október 31.-től 1967 december 31.-ig Szrogh Gyögy tervei szerint.
Szemben az épülettel még sárga a Fogaskerekű az alsó végállomásán. Sőt, még Fogaskerekű! Napjainkban (2014.02.08): 60-as villamos....

Jelenlegi és régebbi nevei:

1962-től Szilágyi Erzsébet fasor, 1946-tól Malinovszkij fasor, 1931-től Olasz fasor, 1850-es évektől Retek utca
  • Forrás: Beküldte: Rózsás Csabáné. Fotó: Tulok Ferenc
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©