Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Keleti Károly utca, 2. kerület

További információk a képhez

1965, Keleti Károly utca, az Európa étterem és espresso. 
Aztán a DISCO korszak beköszöntével: Európa disco.
Ehhez képest napjainkban (2022.04.03.) semmi gulyás, semmi pacal, még csak egy rozzant szendvics sem. Sőt: se Boogie-woogie, se mambó, se Twist, se rock and roll, se salsa,  se szving, és még csak argentin tangó sem!
Hanem egy bank....
Na erre tácolj, ha tudsz! (No meg, ha egyáltalán van kedved...)
Ha vissza lehetne menni időben, akkor most fellapoznám az étlapot és magamhoz szólítanám az itteni "Vendelin fiamat"...
E ház helyén volt a híres-hírhedt Regent-ház. Erről Többet Jób Czékus hozzászólásában.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1921-től Keleti Károly utca, 1913-tól Heltai Ferenc utca, 1908-tól Oszlop utca, 1874-től Zöld oszlop utca, 1860-as években Grüne Saulen Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (50378), ADOMÁNYOZÓ Nagy Gyula
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©