Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Mártírok útja (Margit körút) 83., 2. kerület

További információk a képhez

1961, Mártírok útja (Margit körút) 83. Jobbra a háttérben a Ganz gyár szerelőcsarnoka. Mivel én csak egy ifjú vagyok ebben a műfajban, nagy fejtörést okozott ennek a képnek a helyretétele. És lássunk csodát: kb.: egy hónap után (úgy hiszem sikerült) egy hirdetőoszlop láttán. Remélem nem tévedtem. Várok némi megerősítést! Előre is köszi.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Margit körút, 1945-től Mártírok útja, 1900-tól Margit körút, 1900 előtt Ország út, 1833-tól Hosszú sor
  • Forrás: Fortepan.hu (103427), ADOMÁNYOZÓ Budapest Főváros Levéltára / Városrendezési és Építészeti Osztályának fényképei
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©