Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1941, Olasz (Szilágyi Erzsébet) fasor, 2. kerület

További információk a képhez

1941, Olasz (Szilágyi Erzsébet) fasor. Szigorúan november 9. után! Ekkortól közlekedünk jobbra-előre. Nagyjából a mai Budapest szálló előtt a magyar Droszt Tivadar által kifejlesztett Droszt Tivadar-féle taxiállomás, ami ezen időben még: GÉPEREJŰ BÉRKOCSI ÁLLOMÁS. Számomra egy kicsit furcsa, hogy alig néhány héttel a változás után már baloldalon van a kormány a FIAT 1100B típusú kocsiban...
De, ami a legbiztosabb, hogy a kocsiszekrényen kívüli taxiórát le kellet csapni, mint....

Jelenlegi és régebbi nevei:

1962-től Szilágyi Erzsébet fasor, 1946-tól Malinovszkij fasor, 1931-től Olasz fasor, 1850-es évektől Retek utca
  • Forrás: Fortepan.hu (71737), orig: LISSÁK TIVADAR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©