Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1939, Hadapród (Kelemen László) utca, 2. kerület

További információk a képhez

1939, Hadapród (Kelemen László) utca a Pasaréti tér felől nézve. szemben a 10. és az épülő 12. számú ház. A távolban balra a Labanc úti Manréza, Jézus Szíve lelkigyakorlatos ház, a János-hegyen az Erzsébet-kilátó.
A 2019-es "Napjainkban" kép kapcsán nem igazán felismerhető a helyszín. A 2012-es már segít egy kicsit... De talán a legjobb összehasonlító kép ez az utca másik végéről...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Kelemen László utca, Előzőleg 1942-től Hadapród utca
  • Forrás: Fortepan.hu (115676), ADOMÁNYOZÓ:SZÉMAN GYÖRGY
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."