Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1932, Széna tér, (Margit Körút), 2. kerület

További információk a képhez

1932, Széna tér, (Margit Körút). Szemben a Retek utca, jobbra a Lövőház utca torkolata. A kép bal szélén lévő ház jól bírja, még mindig megvan és az aljában lévő borozó is (BOR PINCE) néven. A szemközti rozoga ház helyén pedig a Mammut I. épült fel.
Hogy a Mammut, vagy a Mamut adta-e a nevét a bevásárlóközpontnak, az nekem nem egyértelmű. 1db M ide, vagy oda?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Margit körút, 1945-től Mártírok útja, 1900-tól Margit körút
  • Forrás: Fortepan.hu (55602), orig: MAGYAR BÁLINT
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©