Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1910-es évek, Budai alsó rakpart (Slachta Margit) rakpart, 2. kerület

További információk a képhez

1910-es évek, Budai alsó (Slachta Margit) rakpart. Ekkoriban még sem a lovaskocsi, sem a villamos (eggyel feljebb) nem fonódott!
Hogy napjainkban mi (ki) mivel (kivel) fonódik, azt nem tudni...
A háttérben az Országház.
Napjainkban, a Margit híd felújítása után a tervezője: Ernest Alexandre Gouin is megkapta az őt megillető jelet a híd mindkét hídfőjén.

Jelenlegi és régebbi nevei:

2000-től Schlachta Margit rakpart, Budai alsó rakpart
  • Forrás: Budapest a múltban Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©