Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1892, Margit utca a Török utcánál, 2. kerület

További információk a képhez

1892, Margit utca a Török utcánál. A kép nehezebben lenne azonosítható a jobb oldalon látható,-napjainkban a posta- épülete nélkül...Egy kicsit eltöprengtem a kép láttán. Vajh milyen lehetett az élete a domboldalon lakóknak...És vajon milyen lehetne az élete egy mai embernek ugyanott, ha megmaradtak volna ezek a házak...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Margit utca, 1822-től Joseph Gasse (József utca)
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©