Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Boráros tér, 9. kerület

További információk a képhez

1976. Boráros tér. A Petőfi Hídon a pesti hídfőnél a megállóban egy 6-os járatszámú UV-szerelvény. Figyelmet érdemel a villamos megállót jelző tábla, amelyre majd visszatérek még más képek kapcsán. Érdekes még a gyalogos lejáró korlátja, ami egyébként ugyanilyen volt a híd oldalain is.
A CSÉB, a fiatalabbak kedvéért: Csoportos Élet Biztosítás reklámja.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Boráros tér (1875-től), A 18. század előtt Szentfalva nevű község volt l itt., Fa tér, 1875-től Boráros János tér
  • Forrás: Internet, facebook
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
A kétkerekű szemétgyűjtő kordé is figyelmet érdemel, lazán a korlátnak támasztva!
2013. december 08. 20:28