Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1985, Thaly Kálmán utca a Tűzoltó utcánál, 9. kerület

További információk a képhez

1985, Thaly Kálmán utca a Tűzoltó utcánál. Amikor a DOHÁNYBOLT még egyszerűen TRAFIK volt...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1929-től Thaly Kálmán utca, 1874-től Gyep utca, 1858-tól Wiesen Gasse (Rét utca), 1817-től Waassen Gasse (Pázsit utca), Gartner Gasse (Kertész utca), 1838-tól Wassen Gasse (Pázsit utca), Az 1790-es évektől Pfau Gasse (Páva utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (16023), ADOMÁNYOZÓ Kováts Lajos
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©