Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Könyves Kálmán körút az Üllői útnál, 9. kerület

További információk a képhez

1965, Könyves Kálmán körút az Üllői útnál, Szemben az FTC Klubháza. Maga a stadion itt ugyan nem látszik, de ez még két "stadion-nyi"-val korábbi időből való...
Apró érdekesség még, hogy a közlekedést irányító rendőr (az ekkor már talán nem véletlenül (!) nem pepita kockás, hanem csíkos festésű rendőrdobogójáról) a jobb keze fekől engedi (irányítja) a balra kanyarodó tetőcsomagtartós taxit.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Könyves Kálmán körút, 1930-tól Hungária alsó körút, 1893-tól Hungária körút
  • Forrás: Fortepan.hu (65133), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©