Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, A Közraktár utca és a Duna között (1987-től) Nehru part, 9. kerület

További információk a képhez

1965, A Közraktár utca és a Duna között (1987-től) Nehru part. Az egykor volt Elevátorház helyén.
A háttérben a Petőfi híd. A lényeg a köztéri ivókút, amire még remélem sokan emlékszünk! Általában játszótereken volt és a gyerekek vízhiányának pótlására szolgált. Ez napjainkban (2019.06.28.án) is jól jönne szinte mindenhol az országban...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1987-től Nehru part
  • Forrás: Fortepan.hu (175953), ADOMÁNYOZÓ: CHUCKYEAGER TUMBLR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©