Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964, Szamuely (Lónyay) utca a Czuczor utcánál, 9. kerület

További információk a képhez

1964, Szamuely (Lónyay) utca a Czuczor utcánál. A kép elsődleges érdekessége - számomra - a "lovaskocsist" játszó gyerekek. Előttük egy dobozos IFA framo.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Lónyay utca, 1953-tól Szamuely utca, 1885-től Lónyay utca, 1874-től Nyúl utca, 1855-től Zwei Haasen Gasse (Két Nyúl utca), 1811-től Belgrader Gasse (Belgrádi utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (25868), ADOMÁNYOZÓ Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©