Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Ferenc körút a Boráros tér felől, 9. kerület

További információk a képhez

1961, Ferenc körút a Boráros tér felől. Az ostorlámpák-derekukon a kalapos lámpákkal- szinte keretbe foglalják a képet. Az Ikarus 66-os elölről és hátulról is nagyszerű látvány. Ezen képen kiválóan látszik, hogy a csibilámpa miként tudja uralni a közlekedés rendjét. Ballonkabát és kalap, ekkoron még természetes viselet volt...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1875-től Ferenc körút, 1850-től Mühle Gasse (Malom utca)
  • Forrás: Ferencváros régi fotókon facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©