Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Pesti alsó (Jane Haining) rakpart, 9. kerület

További információk a képhez

1960, Pesti alsó (Jane Haining) rakpart a Szabadság hídról nézve. Balra a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem 2003-óta Budapesti Corvinus Egyetem). A rakparton előtérben a Matróz csárda. Ez a hely volt, ahol a klassz halászlé, sült halételek mellett, a specialítást, a rántott békacombot is lehetett enni (Haeseler Ernő). A háttérben a Petőfi híd.

Jelenlegi és régebbi nevei:

2010-től Jane Haining rakpart, Előzőleg Pesti alsó rakpart
  • Forrás: Fortepan.hu (8958), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©