Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1957, Ferenc körút az Üllői útnál, 9. kerület

További információk a képhez

1957, Az Üllői út és a Nagykörút kereszteződés egy köztes állapotban. Már nincs meg ez a csodaszép bérház a sarkon. A Lottóház viszont még nincs meg. Az Iparművészeti múzeum melletti épület pedig megvan még. A mellette lévő épületnek már csak a lenyomata látható a tűzfalán...
A középen haladó lovaskocsit alig merem megemlíteni.
Ez megint csak nem az a szódás, aki veri a lovát, ez egy egészen másik szódás...
2012-ben.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1875-től Ferenc körút, 1850-től Mühl Gasse (Malom utca)
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©