Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Nagyvárad tér, 8. és 9. kerület

További információk a képhez

Nagyvárad tér. Háttérben, bal oldalt a Gróf Haller utcai tisztviselőház, azaz a Piros ház (Pecz Samu, 1912.). Eme ház nélkül biztosan nem ismernénk fel a helyszínt. Mire is jó az UNICUM, azon kívül, hogy "gyógyital"?( Ui.: Már nincs rajta a reklám.)
A közlekedés még balos, a nyitott villamos 61-es (zárt pályán), az út kockakő, az évszak: tél, a bácsi fázósan, hosszú télikabátban, bottal, de elegánsan, bottal..
A hölgy ruházata: kurta! Mondta volna erről negyedszázaddal később Bástya elvtárs...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1940-től Nagyvárad tér, A 19. századtól Mihálkovics tér
  • Forrás: Budapest tömegközlekedése régen Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©