Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1982, Budafoki (Savoyai Jenő) tér, 22. kerület

További információk a képhez

1982, Budafoki (Savoyai Jenő) tér. Ez a lépcső a (balra lévő) Szent Lipót Plébániatemplom mellett látható I. világháborús emlékmű felé vezet.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1989-től Savoyai Jenő tér, 1966-tól Budafoki tér, 1953-tól István tér, 1928-tól Szent István tér, A XVIII. században Templom tér
  • Forrás: Fortepan.hu (107939), ADOMÁNYOZÓ:MAKOVECZ BENJAMIN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."