Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Mária Terézia utca a Kossuth Lajos utca találkozásánál, 22.kerület

További információk a képhez

1960, Mária Terézia utca a Kossuth Lajos utca találkozásánál. Szemben a Nagytétényi út. Jobbraa Tóth József utca torkolata. A felsővezetékeket tartó oszlopok már nem ugyanazok, de hasonlítanak. A lyuk az emeletes ház tetőterének oldalán még közel 60 év után is jól tartja magát. Hihetetlen, hogy mennyi minden megváltozik és mennyi minden nem ennyi idő alatt...
Ui.: Mi lett a kép jobb oldalán látható szépnek látszó házzal?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Mária Terézia utca, 1953-tól Rózsa Richárd utca, 1920-1953 között Apponyi utca, 1920 előtt Országház utca
  • Forrás: Fortepan.hu (80116), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©