Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1951, Tanácsház (Szent Imre) tér, 21. kerület

További információk a képhez

1951, Tanácsház (Szent Imre) tér.
A "napjainkban" kép 2013-as. Nem tudom, hogy azóta mi változott e tájon, de amit érdekesnek találok, az a köztéri óra. Úgy tűnik, hogy ez még ugyanaz...Sőt a mögötte lévő villanyoszlop is! Ritkán járok hévvel (utoljára talán 1970-ben a Keletitől...), de ez a szerelvény kifejezetten tetszik! 
Szabó Péter, valamint mások szerint is a csukott teherautó egy rendőrségi rohamkocsi...De vajh mi célja lehetett a tetőtéri csomagtartónak? A teherautó lökhárítóján a "szamárvezető".
Számomra a csúcs természetesen a csibilámpa.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Szent Imre tér, Előzőleg: 1950-től Tanácsház tér, 1929-től Szent Imre tér, Az 1890-es évektől Templom tér
  • Forrás: Fortepan.hu (16698), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©