Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, a Tátra téri Piac és Vásárcsarnok, 20. kerület

További információk a képhez

1972, a Tátra téri Piac és Vásárcsarnok (Pesterzsébet). 1925-ben nyitották meg, Tervezője Vermes József műépítész volt. Az 1990-es évek második felében a vásárcsarnokot egy részben nyitott, modern piactérrel toldották meg, ami a csarnok mögött helyezkedik el.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1966-tól Tátra tér, Előzőleg, 1934-től Csarnok tér, Az 1920-as évektől Vásár tér
  • Forrás: Fortepan.hu (215633), ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ, Wikipedia.org
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©