Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1951, Baross tér, 7. kerület

További információk a képhez

1951, Baross tér 12-13. A mezőny közepén egy kiváló Tatra 57B típusú személygépkocsi. Mellette a futottak még katrgóriában: kézikocsi, lovaskocsi. De van már közért. No de mi is az a KÖZÉRT?
A Községi Élelmiszerkereskedelmi Rt. nevének rövidítése volt. 1948. május 15-én létejött társaság feladata a közellátás szervezett biztosítása volt. Sok idő eltelt ugyan, de még ma is sokan használjuk eme kifejezést.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: Fortepan.hu 16580), orig: IMRE
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©