Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Rákóczi út a Kiss József utcánál,8. és 7. kerület

További információk a képhez

1966, Rákóczi út a Kiss József utcánál. A 39-es és a 89-es Ikarus 620-asok ekkor a Kiss József utcából kanyarodtak balra a Rákóczi útra. Mindezt akkor, amikor ez még nem volt "lámpás" kereszteződés...Balra a Tisza mozi kanyargós neon reklámja. Kissé távolabb az OTTHON áruházé. A távolban a Keleti pályaudvar és Baross Gábor szobra.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (202006), ADOMÁNYOZÓ Jakab Antal
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©