Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1962, Rákóczi út, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

1962, Rákóczi út...
Parkoló autók, csuklós tömegközlekedési járművek (szinte vadiúj "Bengáli" villamos, FAÜ csuklós autóbusz), bukósisak nélküli oldalkocsis motor, járdasziget a Rákóczi út közepén csibilámpával, stb, stb..., ami a korra jellemző volt.
A kép bal szélén a volt Athenaeum nyomda.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út
  • Forrás: Fortepan.hu (94488), orig: VASKAPU UTCA
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."