Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Tanács (Károly) körút, 7. és 5. kerület

További információk a képhez

1960, Tanács (Károly) körút. A Volga M-21-es, mint taxi Budapesten. 
Titulusa: "nagy kocsi". (Vajon mi lett volna a Ford Transitnak?: Taxi-kamion??)
Szarvassal az orrán díszelgett Budapest utcáin (is).
A helyszín a "Filmmúzeum" épületéről felismerhető.
A teherautó ismeretlen...Vagy egy ritka, 350-es benzines (Szőke Miklós), vagy egy Csepel 350-es (Emil Valker, Lehotyan László), esetleg egy Csepel D-344-es ( György Szenes).

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Károly körút, 1953-tól Tanács körút, 1945-től Somogyi Béla út, 1926-tól Károly király út, 1919-től Károly körút,, 1918-ban Népakarat körút, 1918 után Nép körút, 1916-tól IV. Károly király út, 1874-től Károly körút, A XVIII. században Országút
  • Forrás: Budapest a múltban Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©