Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Rákóczi út, 7. kerület

További információk a képhez

1952, Rákóczi út a Vas utca felől a Kazinczy utca felé nézve.
Még nem volt VAS és EDÉNYBOLT, de volt KONYHA és LAKÁSFELSZERELÉS bolt. Riogatni sem akarok senkit, de ekkora hóbuckákat is gyermekkoromban látttam utoljára. És ezt elsősorban nem, a fővárost aktuálisan kötelezően tisztán tartani tartandó vállalatokra értem....(Felmelegedés).
A másik aggodalmam az itt még látható gázlámpa oszlopán felfedezhető GÉPÍRÓ és GYORSÍRÓ iskola reklámja...
Nem is olyan régen egy cikket olvastam, ami szerint az USA valamelyik államában eltörölték az iskolábkban a kézírás kötelező oktatását...! Mielőtt (kb. 80 év múlva...) itthagyom eme világot remélem, hogy az MI (mesterséges intelligencia) még nem veszi fel humanoidok, azaz mi EMBEREK fölöttünk az iráyítást....Üdv mindenkinek:  PAPINHO

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (129552)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©