Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Rákóczi út, 7. kerület

További információk a képhez

Rákóczi út 50. 52. 54. sz. épületek. A járdaszigeteknél egy, azaz 1 sávos változatban, a Nagykörútnál kockakövesen. A mellékelt, napjainkban készült utcakép nélkül lehet, hogy kevesen ismernék fel, hogy hol is vagyunk.
A Pesti Hazai Első Takarékpénztár Erzsébet körúti palotája, azaz az "Éjjel-nappali" háza az árkádok előtti időkből valóban nehezen felismerhető...
Előtte villamos megálló járdaszigettel, csibilámpával és egy kiváló 7-es járatszámú MÁVAG tr 5-ös autóbusszal. Mögötte egy Csepel teherautó.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk, Fortepan.hu (16799), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©