Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1949, Thököly út, 7. kerület

További információk a képhez

1949, Thököly út. Jobbra már a Baross tér. A legjobb azonosító pont: szemben a Verseny utca sarok a csúskupolás házával.
Jelen vannak: A forgalom-irányító rendőr "vassapkában", MÁVAG tr 5-ös autóbusz 7-es járatszámmal, csomagszállító Postajárat lóvontatás-változatban, stb. Ez utóbbi engem kísértetiesen emlékeztet erre!
A kép jobb oldalán látható (jobb-kormányos!) teherautó rejtély... 
De már akkor is volt forgalomirányító közlekedési lámpa, és a lámpát irányító rendőr, és a rendőrt irányító..., de ebbe inkább ne menjünk bele!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Thököly út, 1874-től Csömöri út, 1850-től Csömörer Weg (Csömörer Strasse)
  • Forrás: Fortepan.hu, (16467), orig: IMRE
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©