Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1948, Erzsébet körút, 7. kerület

További információk a képhez

1948, Erzsébet körút a Rákóczi útnál.
Látszólag semmi érdekes. "De van, de van, de van". Ez ugyan csak egy idézet, viszont nagyon idevaló. A Rákóczi úton már középen vannak a sínek, a Nagykörúton még az út szélén. 
Amennyire én tudom, ritka dolog a Stuka póttal, de itt ez is van. Van MÁVAG tr 5-ös is.
Az EMKE erkélyén a rendőr megfigyelő állomás helyén az UNICUM  és a STÜHMER csoki reklámja virít. A Híradó mozi már működik, de az épülete már tornyocska nélküli.Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Erzsébet körút, 1950-től Lenin körút, 1875-től Erzsébet körút
  • Forrás: Fortepan.hu (77929), orig: MIHALIK ISTVÁN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©