Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1941, Rákóczi út 7. kerület

További információk a képhez

1941, Rákóczi út a Múzeum körút felől nézve. A kép szerint még November 9. előtt...Lévén még a "balra hajts" van érvényben. A magyar gyártmányú MÁVAG N26- os, 7-es járatszámú autóbusz szerintem jóképűnek mondható. A vonala viszont  érdekes: Hungária körút-Bimbó út...Bizonyosan nem véletlen, hogy a kép közepét a LÉGÓ SZIRÉNA uralja...A kép bal oldalán a Georgia-ház.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (06441)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©