Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1930-as évek, Rákóczi út, a Központi szálloda, 7. kerület

További információk a képhez

1930-as évek, Rákóczi út, a Központi szálloda. Azaz Hotel Central. Korábban (1889) Central Hotel. Később Szabadság Szálló. Jobbra a Rottenbiller utca. 
Napjainkban (2015.03.11) BEST WESTERN Hotel Hungaria.
A szállóról egy kicsit többet itt
A kép közepén, ahol parkolni tilos, de lehet! "Egyeseknek". Ez azóta sem változott. A közvilágítást biztosító lámpatesteket tartó oszlopokból még napjainkban is találhatunk sokat. A közlekedés természetesen balos. Az automobilok megfejtése pedig természetesen a látogatóké.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Kerepesi út
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©