Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Rákóczi út, 7. kerület

További információk a képhez

Rákóczi út, a Hotel Orient az Akácfa utca sarkán. Erről penig több itt. Még vannak a nyitott peronú villamosokon lehúzhazó redőnyök. De számuk még nincs, csak jelük...Erről többet megtudhatunk itt.
A szálloda mögött az 1903-ban leégett, de még meglévő épület, ami az első Párizsi Nagy Áruház volt. A közlekedés még javában balos. Az útburkolat pedig ugyanennyire javában kockakő...
Jobbra az EMKE KÁVÉHÁZ.
Ui.: Hogy a Rákóczi út miként lett Rákóczy út, az számomra felfoghatatlan...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©